Naar boven

Verzendinformatie

Verzend-, en Retourinformatie
Voor bestellingen boven de € 50,- rekenen wij geen verzendkosten. Voor bestellingen met een lagere bestelwaarde vragen wij een kleine bijdrage van € 4,95.

Retourneren kan gratis in onze winkel aan de Nieuwstraat 1 - 5111CV te Baarle-Nassau of op eigen kosten aan dit adres verzenden.

Na het plaatsen van uw bestelling gaan wij direct voor u aan de slag. Wij maken gebruik van PostNL om uw pakket zo snel mogelijk te laten bezorgen.

Zodra wij uw pakket hebben verzonden ontvangt u vanuit PostNL de Track & Trace informatie op het door u achtergelaten mailadres.
Let erop dat deze mail soms in uw spamfolder terecht kan komen.

Niemand thuis? Dan geven we uw pakket af bij de buren. Of bij een PostNL-locatie in de buurt. We laten natuurlijk een kaartje voor u achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kunt u op track & trace zien waar u uw pakket kunt ophalen.

Goed om te weten: De PostNL-kocatiet bewaart het pakket een week . Daarna sturen zij het terug naar ons.

Normaliter worden bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur besteld zijn de volgende dag bij u bezorgd. Echter houden wij een leveringstijd van 1 tot 3 werkdagen aan in verband met de openingstijden van onze winkel. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen op een door uzelf te kiezen adres of bij afhaalpunten van PostNL (PakjeGemak) . Het is niet mogelijk om een bestelling op een postbusadres te laten afleveren. 

Bent u benieuwd naar de status van u bestelling, vul dan op de PostNL website de track & trace code in die u heeft ontvangen : PostNL track en trace  
Of neem contact met ons op. Wij kijken dit graag voor u na.

Het ruilen van artikelen voor een andere maat is altijd gratis. 

De artikelen en de doos dienen onbeschadigd te zijn. U kunt de verzenddoos voor de retourzending gebruiken.
Plak de retourlsticker over de adressticker en vul de afzender in.
U kunt het pakket uiteraard ook in de winkel afgeven.

Retourneren

De artikelen mogen niet later dan 14 dagen, na de dag waarop u melding heeft gemaakt van de herroeping, aan ons terug verzonden worden of overhandigd. U bent op tijd als u de artikelen terugstuurt of overhandigd voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Gulickx schoenen niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourartikelen. Vraag daarom altijd om een verzendbewijs en bewaar deze zorgvuldig.

Passen

Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Pas schoenen alleen binnenshuis. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de artikelen, dat verder gaat gaat dan nodig is om de aarde, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. De waardevermindering zal worden verrekend met het terug te betalen aankoopbedrag.  

14 dagen bedenktermijn

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u; uzelf of een door u aangewezen derde (bijv. de buren), die niet de vervoerder is, het pakket fysiek in bezit krijgt.

Melden

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons schriftelijk op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt dit hier op de website doen en deze eventueel uitprinten en meesturen met de retourzending, maar bent hiertoe niet verplicht.
Tevens kunt u gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Terugbetaling

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u  alle betalingen die u tot op dat moment hebt gedaan retour minus de verzendkosten bij aankopen van minder dan € 50,-. Het aankoopbedrag ontvangt u binnen enkele dagen maar in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

Controleer altijd direct na ontvangst van uw bestelling of alle artikelen compleet en onbeschadigd geleverd zijn. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons.