Winkel

Gulickx Schoenen is een moderne, lichte en ruimtelijke schoenenwinkel. Dit zorgt ervoor dat de grote schoenencollectie helemaal tot zijn recht komt. In onze winkel, 400m2 groot en bestaande uit twee verdiepingen, vindt u altijd het paar schoenen waarnaar u op zoek bent.

40 gerenommeerde merken

Wij hebben schoenen voor zowel dames als heren en kinderen. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor trendy en comfortabele schoenen voor het hele gezin en dat van de meest bekende merken. Onze uitgebreide schoenencollectie bestaat uit maar liefst 40 gerenommeerde merken waaronder Gabor, Van Bommel, Ecco en Ara.  Elk merk wordt apart gepresenteerd, zodat u als klant op een prettige manier het overzicht bewaart.

Naast schoenen hebben we ook een groot aanbod op het gebied van accessoires. Van prachtige merktassen en sjaals tot riemen die uitstekend bij uw schoenen matchen. Zo maakt u uw outfit pas echt compleet.

Een hecht familiebedrijf

Gulickx Schoenen is al sinds 1934 een hecht familiebedrijf. Naast de eigenaren Bert en Frank Meeuwesen en hun partners Maria en Ingeborg, zijn er nog een aantal familieleden werkzaam in de zaak. Inmiddels zit de winkel al 40 jaar op de huidige locatie in de Nieuwstraat in Baarle-Nassau. Een toplocatie voor een topbedrijf.