Naar boven

Waldläufer

Waldläufer De naam Waldlaufer zegt het eigenlijk zelf al: het is hét schoenenmerk met een ongelofelijke pasvorm, een superieur comfort en dat met een zeer draagbare stijl. Hippe en comfortabele wandelschoenen voor zowel mannen als vrouwen. Het is één van Europa’s best bewaarde geheimen op schoenengebied. En dit merk is verkrijgbaar bij Gulickx Schoenen.

Duitse comfortabele outdoor-schoenen
De oprichter van het Duitse merk Waldlaufer koos voor de naam door zijn eigen passie voor natuur en het buitenleven. En deze comfortabele outdoor-schoenen doen hun naam wel degelijk eer aan. De combinatie van de bewezen technieken, de meest natuurlijke leersoorten en de beste materialen maken van Waldlaufer een topmerk.

Maar naast wandelschoenen heeft Waldlaufer ook een uitgebreide collectie degelijke en stijlvolle schoenen met de ideale pasvorm. Ook voor mannen en vrouwen die zonder pijnlijke voeten door het leven willen gaan én er daarnaast ook goed uit willen zien. Kies uw favoriete paar Waldlaufer schoenen bij Gulickx Schoenen in Baarle-Nassau.