Gulickx Schoenen :: Nieuwstraat 1 :: 5111 CV Baarle-Nassau

skechers

Het merk Skechers is opgericht door Robert Green Ford. Het succes van de schoenen van Skechers is te danken aan de hoge kwaliteit, het aanbieden van gevarieerde schoenen en verschillende nationale en internationale distributiekanalen, waaronder Gulickx Schoenen. Bij onze schoenenspeciaalzaak in Baarle-Nassau zijn zowel dames als kinderen aan het juiste adres voor hun favoriete paar Skechers.

Comfortabel en een goede houding

Skechers schoenen zijn comfortabel en zorgen voor een goede loophouding bij degenen die de schoenen dragen. Het merk staat vooral bekend om de speciale sneakers en sportschoenen, welke geïnspireerd zijn door de skatesport. Ook op zoek naar schoenen met een hip design en een jeugdige uitstraling? Kies dan voor schoenen van het Amerikaanse merk Skechers. Wist u dat Skechers letterlijk betekent dat u niet stil kunt blijven staan?

Inmiddels heeft het merk Skechers zichzelf, door constante innovatie, weten te ontwikkelen tot één van de meest spraakmakende producenten van sneakers.  Ervaar het zelf, kom naar Gulickx Schoenen.

« Terug naar overzicht