Gulickx Schoenen :: Nieuwstraat 1 :: 5111 CV Baarle-Nassau

Brunotti

Unknown-2

Het merk Brunotti is in 1979 opgericht door de Italiaan Claudio Brunotti. Claudio Brunotti was een fanatiek sportman, een getalenteerde windsurfer en een echte levensgenieter. Naast dat hij zijn eigen surfboards ontwikkelde, bestond het merk Brunotti ook uit kleding, footwear, tassen, underwear en eyewear. En deze footwear voor zowel dames als heren, verkopen we met veel trots bij schoenenspeciaalzaak Gulickx Schoenen te Baarle-Nassau.

Een sportief merk volgens de laatste modetrends

Het schoenenmerk Brunotti staat bekend als een casual en sportief merk, met modellen volgens de laatste modetrends. Alle schoenen van Brunotti worden (meestal met de hand) gemaakt van kwaliteitsleer en -suède. Alle dames- en herenmodellen zijn uitgevoerd met de typerende Brunotti details. De winterschoenencollectie van Brunotti heeft een ‘brushed’ look, waardoor elk model een prachtige, licht gebruikte look en feel krijgt. Hét schoenenmerk voor sportieve mensen met een jonge geest.

Prachtige, comfortabele damesschoenen

De Brunotti schoenencollectie voor dames bestaat uit prachtige, sportieve en comfortabele damesschoenen. De damesschoen modellen zijn geïnspireerd op sneakers, voor die leuke, casual look. Dus dames, bent u op zoek naar een leuk paar schoenen voor de doordeweekse dag? Dan kan en mag een paar Brunotti schoenen in uw kast niet ontbreken. Bij Gulickx Schoenen helpen we u graag aan uw favoriete paar!

« Terug naar overzicht