Gulickx Schoenen :: Nieuwstraat 1 :: 5111 CV Baarle-Nassau

Munich

images-2

In 1939 is het merk Munich opgericht in de buurt van Barcelona. Van oorsprong was Munich gespecialiseerd in het maken van voetbalschoenen. In de jaren ’70 werd zaalvoetbal ontzettend populair en was Munich het meest favoriete merk. Deze modellen uit de jaren ’70 werden opnieuw uitgebracht. En met succes. De gerestylde Munich schoenen doen het goed in het huidige straatbeeld.

Een frisse nieuwe collectie kinderschoenen

De collectie kinderschoenen van Munich kenmerkt zich door de frisse en heldere kleuren. De schoenen zijn uitgevoerd in leer, denim en suède. De kinderschoenen, met name sneakers, van Munich zijn altijd te herkennen aan het kruis (de ‘X’) en zijn verkrijgbaar in stoere, voornamelijk hoge modellen. Met de schoenen van Munich is uw zoon of dochter dus helemaal klaar voor deze zomer!

Bij schoenenspeciaalzaak Gulickx Schoenen bent u aan het juiste adres voor de kinderschoenen van dit Spaanse merk. En aangezien onze professionele medewerkers gespecialiseerd zijn op het gebied van de kindervoet, bent u altijd verzekerd van een uitstekend en passend advies.

 

KLIK HIER voor de actuele foto,s van de collectie.

 

 

« Terug naar overzicht