Gulickx Schoenen :: Nieuwstraat 1 :: 5111 CV Baarle-Nassau

BunniesJR

Unknown-3

Juist bij de allerkleinsten, die hun allereerste stapjes in de grote wereld gaan zetten, zijn goede schoenen van groot belang. Met de schoenen van BunniesJR kunnen ze de wereld aan en staan ze de rest van hun leven gegarandeerd stevig in hun schoenen. Praktische, kwalitatieve, comfortabele, goed passende én hippe kinderschoenen. Dat is waar het merk BunniesJR voor staat. Bij Gulickx Schoenen zijn we dan ook enorm trots op deze prachtige aanwinst in onze toch al zo mooie en uitgebreide schoenencollectie.

De eerste stapjes: verantwoord én hip

De kinderschoenen van BunniesJR zorgen ervoor dat uw zoontje en/of dochtertje op een verantwoorde én hippe manier zijn/haar eerste stapjes zet. De collectie van BunniesJR is gericht op drie fases: baby, flex en stap. In elke fase heeft uw kindje zijn beste stapmaatje nodig. Het kenmerkende aan de schoenen van BunniesJR is dat ze een speciaal ontwikkelde zool hebben die zorgt voor een goede grip en stabiliteit, zodat het voetje zich optimaal kan ontwikkelen. BunniesJR’s zijn gemaakt van soepel leer en voorzien van een leren voering.

Benieuwd naar de hippe en vrolijke collectie schoenen voor jongens en meisjes? Kom dan naar Gulickx Schoenen te Baarle-Nassau!

 

KLIK HIER voor de actuele foto,s van de collectie.

« Terug naar overzicht